Diensten

Lichtkoepels en solatubes

Wilt u meer daglicht in uw woning, carport, overkapping of uitbouw? Dan kunt u kiezen voor een lichtkoepel, deze zijn in verscheidene modellen leverbaar. Daglicht heeft grote invloed op het beter functioneren van de mens. Daglicht is een “levende’’ vorm van licht. Het heeft een hoge intensiteit en blijkt een positieve gevoelswaarde te hebben. Een lichtkoepel op uw platte dak is daarom een meerwaarde voor het bouwwerk en geeft aanwezigen een goed gevoel. De lichtkoepel heeft daarnaast ook een hoge geluidswerende en een zeer hoge isolerende werking.

U zou ook kunnen kiezen voor een moderne uitvoering, de solatube. De lichtopbrengst is ongelooflijk, met veel meer licht dan u in vergelijking met traditionele lichtkoepels zou verwachten.
De aanschaf en plaatsing van een Solatube daglichtsysteem is aanzienlijk minder duur en het installeren van dit systeem is snel, schoon en eenvoudig. Een groot voordeel hierbij is dat de dakconstructie niet aangepast hoeft te worden, zoals bij een traditionele lichtkoepel.

Het Solatube daglichtsysteem vermindert het energieverbruik. Het stelt u in staat om overdag de verlichting uit te schakelen en daarbij het gebruik van verwarming en airconditioning terug te dringen. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Contact

Vervoort Dakwerken
Kockerseweg 75a
5927 PE Venlo-Boekend
06-41954608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of stuur een WhatsApp bericht!